Våra initiativ

För att skapa öka kunskapen, skapa ett större engagemang i trafficking frågan och skapa en diskussion kring Fair Sex, arbetar RealStars med ett antal projekt tillsammans med volänterer, företagspartners och publika ambassadörer.

Fair Fucking Sex är ett manifest och upprop mot sextrafficking. RealStars har bett skapande människor som vi tycker inspirerar till frihet, integritet och samhällsengagemang ge sin bild av sex på lika villkor.

Sedan 2013 har vi samarbete med Marknadscheferna och Caroline af Ugglas för att engagera företag i Business Against Trafficking, där de till exempel kan köpa Caroline af Ugglas tavla till förmån för arbetet mot trafficking.

RealStars har initierat Fashion for Fair Sex vars syfte är att konsumenter ska kunna bidra till Fair Sex och frihet genom att köpa Fair Sex-plagg och accessoarer. Under 2011 tog den svenska designern Johanna Brag fram ett mönster för tights och leggings som visades på Röhsskas butik och Showroom. Vi har tidigare samarbetat med Teeeshirt, och nyligen tog Junkyard fram en unik Fair Sex-kollektion med klänning, tights, linne och t-shirts.

I projektet Art For Fair Sex samarbetade vi med fem konstnärer. Matilda Frykberg, Ann-Pia Azizuddin, Martina Jakobsson, Mette Johansen och Minka Jakerson.