Bli medlem

RealStars är en ideell organisation som bygger på engagemang. Som medlem tar du ställning för mänskliga rättigheter och för Fair Sex- sex på lika villkor och med respekt, utan våld eller tvång. Ju fler medlemmar vi har desto starkare blir vi – och vi behövs. Nära 700 000 personer exploateras inom sexindustrin i Europa, en av världens mest lukrativa, illegala verksamhet och den som ökar mest. Realstars jobbar förbyggande och är en av få organisationer som arbetar mot efterfrågan, bland annat genom att driva på nedstängning av så kallade digitala bordeller och öka statusen på thaimassage.

Som medlem
*  Ställer du dig bakom FN:s deklaration för mänskliga rättigheter och tar ställning för den enskilda individens okränkbarhet* Du stödjer vårt förebyggande arbetet mot trafficking här i Sverige och på EU nivå, t ex stödjer du Realstars arbete för att fler europeiska länder instiftar en sexköpslag
*  I vårt arbetet mot sexuell exploatering är ett huvudfokus att stänga ner sk. digitala bordeller och fortsätta motverka efterfrågan.
* Du får information utvecklingen, kampanjer och framsteg på den politiska scenen.

Medlemskapet kostar 250 kr per år, och 100 kr för studenter och pensionärer.

Swisha till 123 337 2927 eller sätt in på bg 754-0578, glöm inte skriva namn och mailadress! Du kan också välja att bli månadsgivare med 20 kr per månad genom att skapa en stående överföring månadsvis till vårt bankgiro. Skriv då in ”månadsgivare” i kommentarerna.

Vill du som organisation bli medlem är avgiften 1266 kr per år.

Som medlem är du välkommen på RealStars årsmöte varje vår där du har möjlighet att påverka och utveckla organisationen.