Ny webshop

Realstars webshop är under uppbyggnad. Men det går utmärkt att beställa från vårt lager ändå! Skicka ett mejl till info@realstars.eu med information om vad du vill beställa. Det går bra att betala med swish. Märk gärna både mailet och swish med ’webshop’.

T-shirt 

Ta ställning mot sexövergrepp och trafficking. Fair Fucking Sex står för allas rätt att njuta av sex på lika villkor.  Alla intäkter går oavkortat till RealStars arbete för att stoppa trafficking! ”Fair Fucking Sex” vitt tryck på svart tröja och tvärt om. Tröjan är i ekologisk bomull och märkt med Earthpositive. Storlekarna XS-L.

Pris: 350 kronor.

   

Realstars-pin

Bli medlem i Realstars och få vår snygga pin på köpet!
Pinsen är gjorda i mjukemalj, de är 19×19 mm stora och har Realstars blå signaturfärg. Medlemskapet kostar 226 kr per år. Swisha till 123 337 2927 eller sätt in på bg 754-0578, glöm inte skriva namn och mailadress! Du kan också välja att bli månadsgivare med 20 kr per månad genom att skapa en stående överföring månadsvis till vårt bankgiro. Skriv då in ”månadsgivare” i kommentarerna.

Vill du endast köpa en pin kostar de 80 kr/st. Maila info@realstars.eu och märk mailet med “pin”.
Pris: 80 kr

Tygpåse

Realstars tygpåse med design av Johanna Brag.

Pris: 150 kr. 

T-shirt Johanna Brag

T-shirt skapad av Johanna Brag. Storlekarna XS-L.

Vill du göra ännu större skillnad? Köp en Fair Sex t-shirt och medlemskap. För bara 100 kronor extra blir du medlem i RealStars och bidrar därigenom direkt till kampen för ett europa fritt från sex trafficking.

Medlemskapet innebär att:

  • Du ställer dig bakom FN:s deklaration för mänskliga rättigheter och tar ställning för den enskilda individens okränkbarhet.
  • Du stödjer vårt förebyggande arbetet mot trafficking här i Sverige och i andra Europeiska länder.
  • Du erhåller information om våra kampanjer och framsteg på den politiska scenen.

Pris: 350 kr (t-shirt+medlemskap)

Armband 

Fair Sex-armbandet är ett vackert smycke som är del av RealStars Fashion for Fair Sex kampanj. Överskottet från dessa produkter går till oavkortat till arbetet mot trafficking. Fair Sex är ledstjärnan i allt vårt arbete. Det betyder att vi tycker att sex ska ske på lika villkor, utan tvång eller våld, i alla situationer och för alla människor runt om i världen.

Smycket har tagits fram av vår samarbetspartner Masomenos AB som säljer personliga smycken med hjärta. Armbandet är flätat och prytt med silverpärlor. Det är reglerbart och dessutom Fair Trade – tillverkat  i Guatemala.

  • Vaxad polyestertråd
  • Silverpläterade mässingspärlor
  • Berlock av zamak-metal

Pris mörkgrönt: 179 kr.

Pris ljusgrönt: 200 kr. 

 

.

Tavla 

Caroline af Ugglas är en av dem som engagerat sig i arbetet mot trafficking. Hon har visat sitt stöd genom att ta fram en begränsad upplaga av den här tavlan. Tavlan är handsignerad canvas-print och uppspänd på en 3D kilram.

Pris: 3900 kr.

Bok 

Fair Sex är en liten bok som vibrerar av sex. Passionerade kärleksakter, husfridsknull och regelrätta övergrepp. Men också det där andra, det som inte riktigt går att sätta fingret på, men som ändå måste berättas. RealStars bad 19 unga litterära röster att tolka Fair Sex – sex på lika villkor. Texterna kan läsas som vittnesmål från en yngre generation. De kan också läsas som politiska talakter med kraft att förändra.

Pris: 150 kr.

 

Skicka ett mejl till info@realstars.eu med information om vad du vill beställa. Det går bra att betala med swish. Märk gärna både mailet och Swish med ’webshop’. Tack för att du stöttar Realstars!