Engagera dig

Tycker du också att det är helt galet att trafficking pågår? Tycker du som vi att Fair Sex ska gälla alla? Då kan du på flera sätt delta i RealStars arbete för att stoppa trafficking i Europa.

– Vill du prenumerera på Realstars Nyhetsbrev? Maila info@realstars.eu eller skriv in ditt namn på förstasidan.

– Delta i namninsamlingen och For Fair Sex-kampanjen till EU här.

– Ta ställning inför resor och i våra grannländer, Travel for Fair Sex

– Tipsa bloggare och aktörer om kampanjen

– Tipsa om företag som skulle vilja stödja arbetet mot trafficking. Kanske din arbetsplats vill bli Realstarsvän.

– Bidra som volontär med det du är bra på; kommunikation, sociala medier, research, översättningar, skriv blogginlägg, organisera och genomför projekt med syftet att sätta ljus på trafficking. Läs mer under ”bli volontär” eller kontakta volontarsamordnare@realstars.eu

– Bli medlem i RealStars ideella förening. För att bli medlem sätter du in 250 kr eller 100 kr för studenter och pensionärer. Sätt in avgiften på Bankgiro 754-0578 eller swishar till 123 337 2927 och skriver namn och mailadress i inforutan. Du kan läsa mer om vad ett medlemskap innebär här! Som medlem är du välkommen på RealStars årsmöte där du har möjlighet att påverka och utveckla organisationen.

– Du kan stödja RealStars arbete genom att ge en gåva. Vi är beroende av stödet från bidragsgivare som vill ta ställning för Fair Sex, mot trafficking. Bankgiro: 754-0578 eller swisha till 123 337 2927.