Marknadscheferna, Caroline af Ugglas och Realstars i kampanj mot trafficking

RealStars startar idag upp vårt arbete för att involvera företagen i arbetet mot trafficking som en del av sitt samhällsengagemang. Jag vill beskriva det som ett fantastiskt samverkansprojekt som Marknadscheferna är initiativtagare till genom att som sitt CSR-projekt 2013 stödja arbetet mot trafficking. Kampanjen har två syften; Att sprida kunskap och att samla in pengar till arbetet mot trafficking i Europa. Vi inom Realstars har använt konst tidigare i vårt arbete och blir nu inspirerade av Caroline af Ugglas tavla som kan köpas av företagen i Marknadscheferna och som finns i en begränsad upplaga.

Initiativet är ett strålande exempel på hur företag stödjer sociala initiativ med sina tjänster eller produkter. Marknadschefernas med sitt nätverk av företag och tidningen Marknadscheferna. Elanders och A- Ramar bidrar med det som det som är deras kompetens och tjänster.

Det finns många sätt för företagen att bidra och bli en del av lösningen genom att se över frågan i in sin egen verksamhet och ta fram policys, skapa nya samarbeten och kommunikationsprojekt. Företagen kan bli Realstarsvänner och utöka samarbetet på många innovativa sätt. Då blir det ringar på vattnet och vi kan göra skillnad.

Vi kommer också följa arbetet som sker i företagen och visa exempel på hur olika branscher och företag kan ta socialt ansvar. Realstars mål är att frågan kommer högre upp på agendan för socialt hållbarhet och att vi får många spännande samarbeten med företag i framtiden som bidrar till att göra skillnad.

Malin för Realstars

Be Sociable, Share!