Caroline af Ugglas’ kör: ”det låter rätt bra i slutet av terminen”

Realstars vill tacka Caroline af Ugglas kör som valt att stödja Realstars arbete mot trafficking. ”Kör för alla” sjunger tillsammans i Stockholm en gång i veckan. Det är en kör med ca 1200 sångare och därmed Sveriges största kör. Kören leds av Caroline af Ugglas tillsammans med hennes man Heinz Liljedahl.

Ingela Wallin, en av ”Kör för allas” sångare berättar om hur det fungerar.

– Det är en härlig kör med en blandning av duktiga sångare och glada amatörer. Med kring kören finns även Andreas, en fantastisk trumkille som är med och kompar när vi övar. Vi sjunger mest pop och rock men även lite punk. Det viktigaste är inte att det låter bra utan att man vågar sjunga. Med bra sångövningar och Caroline och Heinz hjälp låter det rätt bra vid terminssluten. Då ger vi ofta några konserter och samlar in pengar till välgörenhet, förenar nytta med nöje kan man säga.

Nyligen gav vi tre föreställningar på Cirkus där vi sjöng tillsammans med Caroline, Pugh Rogefeldt och Petra Marklund f.d ”September”. De konserterna inbringade nästan 700 000 kr och pengarna går oavkortat till Stadsmissionens verksamhet för barn och ungdomar i behov av stöd och hjälp. Det känns fint att få bidra till något så bra.

Vi brukar även göra en insats för någon hjälporganisation. I år valde vi att stötta RealStars, en organisation som vi tycker kämpar för en bra sak, att få bort sextrafficking. Caroline af Ugglas har även hon valt att stödja RealStars och därför kändes det extra kul. Kören har köpt en av de 200 de tavlor Caroline bidragit med till Realstars. Pengarna för tavlan går till att motarbeta sextrafficking i Europa. Tavlan lottades ut bland mina körkompisar samtidigt som vi uppvaktade våra körledare. Det var mycket uppskattat, av både kören och Caroline.

Se länken här för att köpa Caroline af Ugglas handsignerade tavla.

Be Sociable, Share!