Vi hade ordet på Frivilligårets utställning

– När dagen är slut ska antalet stjärnor vara över tusen. Så tänkte jag när jag började dagen som utställare för RealStars på Frivilligårets utställning ”1000 sätt att förändra världen” fredagen 12/8.

Jag nådde mitt mål! Nu har över tusen personer skrivit på ”Join Fair Sex”. Tusen unika stjärnor som tycker att fair sex är självklart. Utställningen var riktigt bra för övrigt. Besökarna, som bestod av människor i olika ålder och med olika bakgrund, ville diskutera problemen och var engagerade i frågan.

En kvinna kommer fram till mig och tittar länge på mig. Hon skriver på listan, och börjar prata om trafficking och övergrepp.

– Det du gör är viktigt, fortsätt med det, säger hon innan hon går därifrån.
Då förstod jag vilken positiv kraft som RealStars representerar.

Nja, vi kanske inte hade den bästa platsen. Ett coffeetable i mitten av den stora salen var vår plats. Där var jag tvungen att hänga vår nytryckta skylt med rubriken ”Join Fair Sex”, på baksidan av en annan organisations roll-up.
Många organisationer hade färgglada saker och en plats med ”väggar” där det gick att hänga upp sina flyers och affischer. Vi hade ett trångt bord i mitten av en stor sal, med en dator ovanpå och en halvt gömd affisch. Men vi hade ordet. Ordet som allas blickar söker sig till, ordet som berör. ”Sex”.

Många stannade upp för att läsa vad som stod, skriva på listan och diskutera vad RealStars står för.

Det var så jag nådde målet, med en lista på över tusen namn. Men än är det inte slut. Skriv på du också, och var en unik stjärna!

Elizabeth Granqvist för RealStars

Be Sociable, Share!