Tysk Bordellbåt i Almedalen

bild 1

RealStars är under veckan på plats i Almedalen och protesterar mot den tyska Bordellbåten Lust Yacht för att uppmana fler att ta ställning för en skärpt lagstiftning mot sexköp. Lust Yacht är en tysk bordellbåt som marknadsför sig med att den bästa festen i Almedalen ligger utanför svenska gränsen. Runt om i Almedalen har vi hittat visitkort från Lust Yacht med telefonnummer till en gratis taxibåt. Om numret har satts i bruk är ännu oklart.

lustyacht_protitution

RealStars är alarmerade över utvecklingen! Det blåser starka pro-prostitutionsvindar i Europa som inte tar hänsyn till att etablerad sexhandel krattar manegen för människohandlare och sextrafficking. Är bordellbåten det minsta lik andra bordeller runt om i Europa så finns det starka indikationer på att det mycket väl kan finnas offer för trafficking ombord.

Det värsta av allt? Det finns i dagsläget ingenting som stoppar båten! Det räcker med en halvtimmes resa för att vi ska kunna köpa en annan människas kropp och därmed kränka hennes mänskliga rättigheter – helt utan juridiska påföljder. Vår sexköpslag sträcker sig till den svenska gränsen, därefter upphör vi som resenärer att omfattas av lagstiftningen.

Det måste ske en skärpning! En sexköpslag med fokus på efterfrågan som omfattar alla Europeiska länder skulle inte bara kriminalisera köparen och hallicken, den skulle också bidra till att stoppa den konstant ökande människohandeln för sexuella ändamål i Europa.

Sprid ordet om Bordellbåten och uppmana fler att ta ställning för ett Europa fritt från trafficking och sexhandel www.realstars.eu/for-fair-sex

Be Sociable, Share!