Tre frågor till Kitty Jutbring

Kitty, ännu en spännande person för RealStars tre frågor. Kitty Jutbring har många olika uppdrag, inte minst inom musik, media och underhållning. Just nu kan vi lyssna på henne i radio på P3-Star på P3.

1.       Vad gör dig lycklig?

När man går upp i nånting som känns engagerande, värdefullt och tillräckligt viktigt för att glömma bort sig själv för ett tag. Kan vara nåt ytligt som att klippa någon i en fin frilla eller nåt större som att engagera sig i tex det här. att omge sig med bra människor och inte kompromissa för mkt med sin magkänsla.

2.       Vad skulle du göra för att göra världen till en bättre plats?

Jag försöker leva som jag lär så mkt det går. Åker kollektivt, är vegan, är med i Unicef och Amnesty, försöker tänka medvetet på alla val jag gör och hur jag är mot andra på alla plan. Men det finns en fälla med i att vara totalt p.k., det gäller att inte bli dömande eller känna sig för mer, det kan vara skitjobbigt med folk som ska läxa upp en och berätta hur man ska leva sitt liv. Jag försöker vara lagom god och göra vad jag kan…sen är det ju klart att jag alltid känner att jag borde göra mer. Nu tex sitter jag här i mina skinnskor och skäms. Samtidigt vill jag ju inte kasta bort dom, men jag kan iaf låta bli att köpa fler, eller hur?

3.        Vilka är utmaningarna i samhället för att komma åt trafficking och uttryck för unfair sex (olika former av övergrepp).

Jag är inte jätteinsatt här alls, men jag kan ju gissa lite:
-Förändra synen på människor i allmänhet och kvinnor och barn i synnerhet i världen.
-Införa nya lagar, utöva påtryckningar på länder, regeringar och regimer som inte sköter sig.
-Lyfta frågan och prata om den så mycket det går, om allt från övergrepp i hemmet och bland tonåringar till dom stora internationella, systematiska traffickinghärvorna.

Ta ställning – FOR FAIR SEX och Europa fritt från Trafficking!

Be Sociable, Share!