Trafficking och unfair sex – på allas läppar i veckan!

Musikhjälpen i Malmö med insamlingsmaraton mot trafficking, debatt om EU-lagförslag om trafficking på Brännpunkt och nu tjejer på Twitter som berättar om sexövergrepp.

Allt rör sig runt unfair sex eller motsatsen till FAIR SEX

Musikhjälpen i Malmö: – Artister och bred allmänhet som tar ställning mot handel med barn. Stor uppslutning av artister som Lisa Miskovsky, Kristian Antilla, Steget, Jay Smith, Takida m fl.

Ett viktigt lagförslag i EU: En het men avgörande fråga: Straffbelägga köp av sexuella tjänster från offer för trafficking (handel med barn, tjejer, killar också för den delen) . Svenska politiker har varit aktiva i frågan; ett lagförslag som vi på RealStars stödjer helt och hållet men som mötte motstånd bland vissa EU-länder. Tydligen svårt att städa framför egen dörr där de egna medborgarna är förövarna.  Förslaget är ett steg för att ta sig an problemet från grunden – att motverka efterfrågan att köpa någon. Ett steg i riktning mot Fair Sex. Borde var självklart att fördela ansvaret bland alla förövare!

Twitter forum för berättelser om övergrepp: Journalisten Johanna Koljonen började och skrev öppet om i ett inlägg på Twitter om gränsdragningar, övertramp i sexuella situationer. Många tjejer och killar har hängt på!

Det många som varit med om sex som har varit negativt, ibland sextrakasserier på arbetsplats eller nätet, men även sexövergrepp och våldtäkter. Här finns ett mörkertal.

Vi alla som tycker Fair Sex ska vara en ledstjärna; självklart att båda ska var med, och bygga på ömsesidighet och respekt.

Skriv under på kampanjen MAKE FAIR SEX REAL – för oss själva och för dem som utsätts för trafficking!

SPRID TILL ALLA SOM TYCKER DET ÄR SJÄLVKLART: ALLA JAG KÄNNER, TROR JAG☺
Även till bloggar!

Malin för RealStars

Be Sociable, Share!