RealStars växer 2015

RealStars kan se tillbaka på ett händelserikt 2014 med flera lyckade påverkanskampanjer. Vi har gjort avtryck både lokalt, nationellt och på EU-nivå.

Tusentals har nåtts av budskapet om Fair Sex genom olika kampanjer och vi har besökt 3 -5 gymnasieskolor i veckan. Våra processledare och ungdomarna gör ett fantastiskt arbete! Se gärna resultaten av alla kreativa uttryck här!

En kampanjhöjdpunkt var onekligen Anti-traffickingdagen på Bio Rio med konstvernissage och mingel och talare som KAJSA WAHLBERG. HENNING MANKELL, JONAS TROLLE och KAJSA EKIS EKMAN. Under kampanjens höjdpunkt hade vi en tradera-auktion där svenska artister och kända personer såsom Håkan Hellström, Filip & Fredrik, Jens Assur, Jill Johnson och Kapten Röd valde att skänka gåvor till auktionen.

Vårt arbete tillsammans med företag har utvecklats genom Business Against Trafficking och inte minst Hotels Against Trafficking. Såväl mindre och större bolag finner ett kreativt och meningsfullt sätt att samarbeta med oss – från att bli vänföretag, till att vara PR, eller webbpartner till att vi genomför kartläggningar och workshops för större bolag.

Just nu är planerna för årets aktiviteter och evenemang i full gång. Vi vill få med fler på tåget för ett Europa fritt från trafficking – skolor, företag, politiker och andra samhällsaktörer.

Under 2015 växer vi och kommer att synas än mer. Inte minst genom stöd från Göteborgs Stad samt genom att vi startar en innovationsprocess för att främja en Västsvensk besöksnäring fri från trafficking genom samverkan och gemensamma insatser. Projektet stöda av Vinnova. Vi ser fram emot detta!

Fair Sex ska gälla alla och envar. Här är den svenska sexköpslagen där sexköparen kriminaliseras en hörnsten för en framtid utan sexslaveri.

Har ni några idéer kring aktiviteter vi borde ta tag i så hör gärna av er!
Allt stöd och alla förslag om hur vi kan få större genomslag i samhället är ovärderlig.
Tack till alla!

Malin för RealStars

Be Sociable, Share!