Realstars på Burgårdens examensvisning på Valand med Fashion for Fair Sex

2015-03-11 21.02.29-2Igår kväll var Realstars en del av Burgårdens event på Valand i Göteborg. Kvällen arrangerades av 40 elever som går sista året på stylistlinjen och de visade upp fantastiska sminkningar och håruppsättningar. På plats fanns modeller som bar våra Fair-Sex t-shirtar och budskapet presenterades av oss för ett fullsatt Valand, innan visningen drog igång.
2015-03-11 20.19.54

Det var redan i höstas eleverna visade intresse för ett samarbete med oss på Realstars då de blev inspirerade av vårt budskap Fair Sex. Att sex alltid ska ske på lika villkor med ömsesidighet och respekt. Eleverna ville vara att budskapet skulle vara ett självklart inslag i deras examensvisning på klubben Valand på Kungsportsavenyn i Göteborg.

Realstars fanns på plats och presenterade vårt budskap Fair Sex på scen samt spred det genom information i goodiebags som de 100 första besökarna fick.

2015-03-11 19.43.04-2

Valand var smockfull när visningen drog igång och vi var väldigt imponerade av vad eleverna hade åstadkommit. Det var ett 100 tal modeller som var uppdelade i grupper med olika teman.

Vi är alltid väldigt glada när elever själv engagerar sig och arrangerar event för att uppmärksamma frågor som rör mänskliga rättigheter och i det här fallet: alla människors rätt att ha sex på lika villkor, utan övergrepp, diskriminering eller en kränkning av den egna friheten.

Tusen tack till er på Burgården som ville samarbeta med oss. Tillsammans skapar vi en värld där Fair Sex gäller för alla.

Be Sociable, Share!