RealStars samarbetar med caféer, restauranger och butiker i Stockholm

RealStars har nyligen startat flera samarbeten med rörelser i Stockholm och de utvecklas ständigt. Samarbetena innebär ett ekonomisk stöd för Realstars arbete men framförallt att en chans att synliggöra problematiken med trafficking och ge fler möjlighet att ta ställning för Fair Sex. 

Hos Ecoist Butik och Café på Sibyllegatan finns RealStars bössa och information om Fair Sex. Tack till Gabriel och Isis för ert stöd och fortsatta samarbete!

IMG_1996 IMG_1993 IMG_1991

RealStars partner sedan ett år PLAGG Odenplan ligger på Odengatan. Där hittar du våra t-shirtar tillsammans med deras andra utvalda märken. Tack till butikschef Emily för att ni tagit ställning!

IMG_2001  IMG_2003

Nystartade Cafe och Co är både ett café och en co-working place med arbetsplats för medlemmar. Förutom datorplats och mötesrum erbjuder ägare Daniel också föreläsningar. Håll utkik efter RealStars i programmet!

IMG_2010 IMG_2006 IMG_2007

På Rawfoodrestaurangen Hälsocafet ringlar sig kön lång vid lunchtid. På andra våning hänger RealStars produkter som Cornelia och de andra anställda säljer.

IMG_2014 IMG_2017 IMG_2018

På den venezolanska restaurangen La Arepita på Hornsgatan på Södermalm serveras landets specialiteter. Dessutom har Josselin, Carlos och de andra tagit ställning för Fair Sex och valt att sprida budskapet till sina gäster.

IMG_2025 IMG_2023 IMG_2028
Be Sociable, Share!