RealStars i nytt samarbete med Matapoteket i FOOD FÖR FAIR SEX

Food for fair sex är ett nytt initiativ av RealStars för att uppmärksamma och stödja arbetet mot trafficking genom en så enkel handling som en fika. Matapoteket är först att engagera gästerna.

RealStars har nu ingått ett samarbete med populära Raw Food restaurangen Matapoteket som är först ut som café öka medvetenhet och opinion mot trafficking – vår tids slaveri. RealStars vill visa att det går att påverka och göra skillnad. Inte minst genom en handling som att köpa en fika.  

– Människohandel idag måste få större uppmärksamhet i samhället. Realstars använder Fair Sex som vårt vapen. När vi vet att Europa är den världsdel med flest sexslavar per capita i världen och handel ökar – gör vi allt vi kan för att engagera så många som möjligt. Vi har många spännande samarbeten och är jätteglada för vårt nya samarbete med Matapoteket, säjer Malin Roux Johansson, grundare av RealStars.

Matapoteket är beläget i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Genom initiativet FOOD FOR FAIR SEX är det nu möjligt att njuta av en Raw Macaboll och samtidigt stödja arbetet mot trafficking och alla människors rätt till Fair Sex – sex på lika villkor och med ömsesidig respekt.

5 kr av varje såld Raw Macaboll går oavkortat till RealStars arbete mot sextrafficking. Detta hälsofrämjande bakverk är speciellt framtaget för RealStars och är en välkommen energiboost nu när kylan gör sitt intåg.

En av Matapotekets två grundare – Maria Troive säger följande om samarbetet:

– Vi på Matapoteket arbetar för en bättre värld på alla tänkbara sätt. Att stödja RealStars i deras arbete för Fair Sex, är lika viktigt för oss som att lägga kärlek i vår mat. Både sex och mat ska vara något naturligt, energigivande och njutningsfullt.

FOOD FOR FAIR SEX – MOT TRAFFICKING

Att förena sex och mat kan tyckas märkligt. Men i grunden utgör de en viktig del av våra basala behov, det är också något som kan ge oss energi, som stärker oss och får oss att må bra. Fair Sex – sex på lika villkor med ömsesidig respekt är en rättighet lika självklar som friheten att njuta av en fika i solen. Den fickan kan också bli en viktig pusselbit i arbetet mot att stoppa trafficking.

Realstars är en oberoende ideell organisation som verkar för en värld fri från sextrafficking. Vår vision är enkel: Alla kan göra en handling mot trafficking. Vårt budskap är fair sex – det betyder att vi tycker sex ska ske på lika villkor, utan tvång eller våld, i alla situationer och för alla människor runt om i världen. Trafficking och prostitution är motsatsen till fair sex och måste bekämpas på alla sätt.

För pressrelaterade frågor vänligen kontakta: 
Malin Roux Johansson, grundare Realstars, 070-747 41 87, malin@realstars.eu.

Matapoteket
, Bondegatan 6
, Södermalm, Stockholm, Kontakta: Maria Troive: info@mainlyraw.se
073-624 57 60

För att gå till Matapotekets hemsida, klicka här

2.2-8
Be Sociable, Share!