Realstars i riksmedia – Aktuellts Utblick 21 nov

Ni alla som följt oss när Realstars startade sin resa 2010 vet att vi alltid haft stora visioner och att vi arbetar i riktning mot ett Europa fritt från trafficking. Förra veckan blev en milstolpe för oss då jag, som grundare av organisationen, blev tillfrågad att vara med i Aktuellt och kommentera utvecklingen i Europa i frågor om prostitution och trafficking med anledning av Frankrikes lagförslag om att förbjuda sexköp.

Om lagen röstas igenom i Frankrike blir det ett oerhört viktig steg för frihet, mänskliga rättigheter och Fair Sex i ett stort EU-land. Det kan bana iväg för att fler länder tar steget och flyttar fokus från offren till dem som utnyttjar – sexköparen.

Att Realstars blev tillfrågad är tack vare vårt systematiska arbete på olika plan för att lyfta frågan på agendan och påverka både på EU-nivå och att engagera en bred målgrupp i Sverige genom kampanjer, Anti-traffickingdagar, debattartiklar, utåtriktade aktiviteter och skolsamarbeten.

Tack alla ni som varit med och stödjer arbetet på olika sätt. Det ger resultat och Realstars börjar bli en röst att räkna med och gör skillnad på olika nivåer.

Stort Tack!
Malin
Länk till Aktuellts Utblick:
Realstars  intervjuas i Aktuellt Utblick 2013-11-25 kl. 15.46.05

Be Sociable, Share!