Nyheter inifrån RealStars

Jo, vi arbetar aktivt vidare för att inspirera fler att vara med oss och verka för ett samhälle fritt från sextrafficking.

Just nu håller vi på och planerar för ett skolprojekt där jag ringt och kontaktat Ungdomsstyrelsen. Jag fick många frågor. Jag berättade att vi ju är ideell förening (RealStars) och att många fantastiska människor bidrar till att utveckla verksamheten. Men är de inte medlemmar i föreningen? Nej, svarade jag. Idag är det ganska vanligt med en insats men som kanske inte alltid behöver följas med typiska föreningsaktiviteter och viljan att bli medlem. Jag fick kommentaren att det är ju viktigt med delaktighet för en ideell förening – att personer som är engagerade också får möjlighet att delta i beslut om verksamhetsplaner och föreningens utveckling.

Det som slog mig att de olika svar vi fått på ”tre frågor” och utmaningar kring Fair Sex i samhället, bidrar till att forma en verksamhetsplan som många medverkat till, steg för steg.

Möten, samtal ger också byggstenar, konkreta idéer och tips för att utveckla RealStars. Tack!

Vi lyssnar, tar till oss och bygger vidare.

Du får gärna vara med och tycka till kring hur vi ska arbeta, kreativa idéer, önskemål om partners som vi skulle samarbeta med. Även tips kring den Ideella föreningen, om medlemskap och formalisering av engagemang?

Jag berättar snart mer om skolprojektet. Glöm inte strumpbyxor och leggings för Fair Sex. Vi arbetar på detta☺ med leverantörsdelen. Har du professionell erfarenhet från detta produktområde får du mycket gärna höra av dig.

Malin för RealStars

Be Sociable, Share!