Hjältar eller kanske stjärnor

Idag har jag gått och funderat på hjältar. Bara så där dök ordet ”hjälte” upp i mitt huvud. Ibland blir det bara så, ett ord dyker upp och så går jag och tänker på det hela dagen. Så tokigt det kan bli, va?

Åter till hjältar.

Jag har gått och tänkt på vilka mina hjältar är och vet ni vad? Jag kunde inte komma på en enda känd person. Mina hjältar är personer jag känner, eller som jag bara har hört talas om av någon anledning.

Som t ex en äldre man som hittade en väska full med pengar på gatan i Bosnien och gav den tillbaka till ägaren. Och han själv hade ju inga pengar. Han var fattig, men rik inombords. Det är en sann hjälte för mig.

Eller människor som gör vad som helst egentligen för att hjälpa en annan människa. Det kan vara vem som helst av oss. Alla småsaker räknas. Det är vardagshjältarna som får min värld att snurra runt och säkert din också.

Så, eftersom jag jobbar med RealStars på olika sätt, så har ordet ”hjälte” lett mig till RealStars så klart. Därför var jag tvungen att dela med mig av mina tankar till er och påminna er alla att alla de ”småsaker” som vi kan göra för varandra kan göra oss till en riktig stjärna för någon annan. Som att vara med i RS kampanjer t ex.

Lätt.

//Vilda.

Be Sociable, Share!