From Way out West with love

Så nu har Way out West varit här, en riktig höjdpunkt för oss musikälskare. Prince är oöverträffbar! Förra året spanade jag efter leggings, och fotade läckra varianter. I år har jag mode i siktet. Och Fair sex.

Festivalstilen går att läsa om i flera tidningar. Way out West är en stadsfestival, och det syns med många genomtänkta kombinationer, där en del är uppklädda. Många har ändå typisk festivalstil med skjorts, i olika varianter. Jag faller idag för tjejer som bryter mönstret, genom festligt sommarmode… Den mörka garderoben kommer snart så jag vill hålla kvar känslan så länge som möjligt. Visar ett par bilder nu, några snart.

Sex och musik, eller sex och rock & roll snarare, hör ihop. Flera av artisterna förmedlar något kring det. Fleet foxes mellanspel känns bekant, vackra flickor på festivalen – doft av hår (attraction). The Hives, jo jag hörde ”hångla och ligga”, minns inte sammanhanget…någon som minns?

Robyn utstrålar power och kärlek, det finns i luften och syns genom alla hjärtformade händer som svajar med musiken.

Prince, ja, vilken konsert. Prince har en fantastiskt sättning musiker, kvinnor – de strålar. Prince pratar emellan och har förkärlek för budskapet att göra saker ihop ”together”. Att lära oss älska tillsammans. Att lära oss… tillsammans. Då händer något!

Sex and Romance är två ord Prince kombinerar. Ja, sex är ju ett samspel, kanske en romans. Något man gör med någon, fair sex.

Flera artister anspelar på sex och kärlek, mest med glimt i ögat! PULP!

Känslan är här positiv – fair sex hänger i luften och är ju ett universiellt behov. Något vi kan försvara … En kampanj för fair sex för att det ska gälla alla, när verkligheten ju är en annan för många människor. Skriv under och sprid! LOVE!

Malin Roux för RealStars

Be Sociable, Share!