Fair Sex är en utmaning på många plan

Namn: Therese Albrechtson
Ålder:
25 år
Bor:
Göteborg
Yrke:
Entreprenör, aktuell boken ”Våga Vårda Vinn” och nytt företag,Academy of Excellence, en skola för tillväxtföretagare.

TRE FRÅGOR från RealStars – Tre nya svar.

  • 1 –  VAD TYCKER DU ÄR VIKTIGT I LIVET?

Primärt är det viktigaste för mig i livet är att jag mår bra och att människor runt omkring mig också mår bra. Inget annat är värt något i livet och man kan inte uppskatta andra saker i samma utsträckning om man inte mår bra..Sekundära viktiga grejer finns det 1000 av.

  • 2 VAD SKULLE DU VILJA SE MER AV I SAMHÄLLET?

Jag jobbar med att inspirera andra att hitta sin egen dröm och passion, därför tycker jag att det är viktigt att bygga upp sitt självförtroende. Jag vill se mer av beröm och hjälpa andra att hitta sin passion. Jag tror att en del människor gör mycket på grund av andras förväntningar. Jag tänker på en del unga som gör saker för att de tror att kompisar och familjer vill det. Många av oss har en trygg miljö i Sverige och det är viktigt att ta till vara på det. Livet är för kort att leva någon annans dröm.

  • 3 HAR “FAIR SEX” SOM BEGREPP DEN PLATS DEN FÖRTJÄNAR I SAMHÄLLET OCH VILKA UTMANINGAR SER DU?

Nej, tycker jag. Det finns väldigt mycket att göra. Det var därför jag drog igång Bodyguard Säkerhetsprodukter. Jag blev neddrogad på krogen, samma kväll hade fem tjejer blivit våldtagna läste jag i Göteborgsposten dagen efter. Mina kompisar tog hand om mig vilket jag är tacksam för. Jag blev självklart skakad och det blev något jag ville ta tag i. Varför ska man vara rädd för övergrepp egentligen? Jag började engagera mig i våldtäktsfrågor och i säkerhetsbranschen med personsäkerhetsprodukter. Många kvinnor är utsatta och drabbas, men jag upplevde att även många killar var utsatta. Killar är ofta starkare än tjejer men de blir också offer. En del killar blir oskyldigt anklagade och en del killar blir våldtagna utan att de vågar berätta om det fick jag reda på via mailkontakter från killar. Fair Sex är en utmaning på många plan som det gäller att vi alla hjälper till att kämpa för.

Hur använder du legwear? Har du några favoritleggings?

Jag har nästan alltid leggings. Jag föredrar ofta svart för jag har ofta en klänning som sticker ut. Här hittar du Thereses blogg.

Be Sociable, Share!