Kreativiteten flödade på Ingrid Segerstedts Gymnasium

2014-11-18 12.42.08

I tisdags var vi en hel dag på Ingrid Segerstedts Gymnasium i Göteborg.

Skolan hade kulturdag och det kokade av kreativitet hela dagen. Vi hade sammanlagt tre olika pass som började med en gemensam föreläsning om trafficking, prostitution och hur vi tillsammans kan göra skillnad – för ett Europa fritt från trafficking.

Den sista timmen fick eleverna välja om de ville jobba med film, foto, drama, måleri, collage med mera. Under hela dagen var det elever som jobbade med alla dessa olika uttryck parallellt- utifrån budskapet mot trafficking och för Fair Sex.

Vi hade då chansen att gå runt till alla grupper och stötta upp och inspirera. Då passade eleverna på att ställa frågor kring hur de kunde engagera sig och ytterligare ta ställning. Alla konstverk och collage sitter nu uppsatta i en gemensam utställning på skolan. En väldigt lyckad inspirerande dag. Några av alla verk ser ni nedan och vi kommer så snart vi hinner att lägga upp samtliga på vår blogg Creativity For Fair Sex.

2014-11-18 15.32.35

Kreativiteten flödar i ett novembergrått Göteborg! I eftermiddag väntar ännu fler kreativa ställningstagande mot trafficking och för Fair Sex, genom vårt besök på Katrinelundsgymnasiet.

Be Sociable, Share!