Det finns REALSTARS i varje klassrum

Denna vecka har RealStars besökt Nacka Gymnasium och Internationella Engelska Gymnasiet på Södermalm. Föreläsningen på Nacka Gymnasium var för en klass som läser programmet Hotell och – turism och diskussionerna fokuserade därför på RealStars arbete med hotellsamarbeten och hur reseindustrin kan vara en aktiv del i att motverka sexturism. Ca 80 % av svenskars sexköp sker på utlandsresa och dessa elever kommer, i sina framtida roller, kunna ta ställning och förespråka ansvarsfullt resande. Hotell och – turismklassen är i full gång med att producera texter på detta tema och dessa kommer att publiceras inom ramen för projektet – Creativity for Fair Sex. Håll utkik.

Besöket på Internationella Engelska Gymnasiet på Södermalm var på initiativ av en av skolans elever – Nora Azmani. Tack Nora – Du är en sann REALSTAR. Det är glädjande att se elever engagera kamrater och lärare i denna viktiga fråga och om du vill att RealStars besöker din skola och håller en föreläsning om sextrafficking och Fair Sex kontaktar du processledare Emily Norling på emily@realstars.eu!

Senare i höst återvänder RealStars till Internationella Engelska Gymnasiet för att hålla en föreläsning inför halva skolan. Vi ser mycket fram emot detta!

Be Sociable, Share!