Årets andra KICK-OFF för volontärer

BernsPå Kristi Himmelsfärdsdagen förra veckan träffades ett gäng taggade volontärer för årets andra KICK-OFF i Stockholm. Denna gång var det Berns som sponsrade oss med en svit och fika. Berns i Stockholm är med i Hotels Against Trafficking.

Det var livliga diskussioner och nyfikna frågor som diskuterades.

– Hur kan Stockholms stad motverka trafficking? Vad kan vi som volontärer göra?

En särskilt intressant diskussion var huruvida företag borde införa policys i företagens CSR-riktlinjer (Corporate Social Responsibility) om att man på affärsresor inte får köpa sex t ex. En volontär som undersökt hur det t ex ser ut i Red Light District i Amsterdam berättade att personer vittnade i dennes intervjuer om högt uppsatta i organisationer och företag som påstår sig arbeta för en friare och bättre värld på olika sätt, med jämna mellanrum besökte området. 20160505_135447_001

– Det finns en sådan dubbelmoral och jag vill verkligen arbeta gentemot företag att införa just såna här policys, säger volontären.

Under träffen fick de dessutom reda på hur de kunde engagera sig på olika sätt i RealStars och anmäla sitt intresse till att bli en Fair Sex – Ambassadör vars utbildning startar inom ett par veckor.

Är du också nyfiken? Kontakta alexandra@realstars.eu – än är det inte försent!

Be Sociable, Share!