Är du kreativ och vill skapa en bildserie för Fair Sex till Instagram?

nya-kim-fbRealstars har gjort sig känd som en organisation som jobbar aktivt mot trafficking och sexövergrepp med budskapet Fair Sex.  Vi söker nu kreatörer som är bra på att skapa bilder till vårt Instagramkonto KimRealstars som är en del av vårt Fair Sex Online-projekt.

Projektet har Instagram som en av plattformarna och syftar till att motverka sexövertramp via nätet. Idag vittnar experter om hur det ökar och blir allt grövre.

Vi vill nu nå ut till så många som möjligt, och vi vet att bilder kan hjälpa oss väcka detta engagemang, för få fler att agera och bli Fair Sex-agenter på nätet. Det är med hjälp av frivilliga Fair Sex-agenter som vi kan få upp ögonen för sexövertramp på nätet, förebygga och förhindra övergrepp samt sprida tanken om Fair Sex och sex på lika villkor även på nätet.

Den första bildserien, av sex stycken ska ske i samband med Alla hjärtans dag. Självklart kommer du att få uppmärksamhet ifrån oss samt vår ”Fair Fucking Sex” t-shirt som tack.

Idag har vi Kim som vandrar på nätet, RealStars egna Fair Sex-agent, som sprider värderingar om sex på lika villkor och agerar visselblåsare för sexövergrepp på nätet. RealStars har arbetat sedan flera år för att bekämpa sextrafficking och verka för jämställdhet och en sexköpslag i hela EU. Med vårt initiativ Fair Sex Online tar vi kampen mot sextrafficking och sexövergrepp som sker ständigt på Internet och mobiler.

Läs mer om vårt initiativ Fair Sex Online här: www.fairsexonline.se

Följ gärna Kim på Instagram Facebook och Twitter

Anmäl ditt intresse till vår processledare Patrik Strömberg, patrik(a)realstars.eu

Be Sociable, Share!