Vill du bli volontär? Se hit!

“Vad kan jag göra för att hjälpa till?”

Det är en av de vanligaste frågorna vi får, vilket ju är fantastiskt. Under pandemin har Realstars precis som alla andra haft rejäla begränsningar i arbetet, volontärverksamheten inte minst. Nu startar vi upp vår volontärverksamhet igen, och Realstars söker engagerade personer som vill stötta RealStars antingen i den utåtriktade verksamheten eller i våra sociala medier. Läs mer om vår volontärverksamhet här eller skicka ett mejl till volontarsamordnare@realstars.eu om du vill veta mer!

Följande bilder är från några av RealStars aktiviteter som har gjorts möjliga genom våra fantastiska volontärer. Stort tack till er genom åren!

Realstars på Bokmässan 2019. Med hjälp av volontärer som Susanna har RealStars deltagit på flera mässor genom åren.

RealStars har deltagit på Westpride i flera år och vi har kunnat göra det till ett ännu större deltagande med hjälp av volontärer.

Som volontär kan man arrangera aktiviteter som till exempel denna konsertkväll i maj 2019 på Pustervik i Göteborg med tre lokala band som spelade för att samla in pengar till RealStars.

Realstars samlar med hjälp av volontärer in underskrifter för den svenska sexköpslagen. Underskrifterna vi skickar vi till politiker, ministrar och statstjäntepersoner inom hela Europa. På bilden syns RealStars generalsekreterare Malin Roux Johansson samt Johanna Wallertz, Clara Höglund samt Julia Andén som tidigare jobbat som processledare på Realstars.

Siri, Lovisa och Raquelle från RealStars första studentkår på Elov Lindälvs gymnasium i Kungsbacka.

En volontärträff med samtal om Fair Sex, trafficking, mäns våld mot kvinnor och hur en kan göra för att vara volontär.

Insamling av underskrifter för att sprida den svenska sexköpslagen.

Be Sociable, Share!