Utbildning av Fair Sex-ambassadörer

20160629_193233RealStars tackar Hotell Rival i Stockholm för spons av en konferenslokal under gårdagen då den femte och sista träffen för blivande Fair Sex-ambassadörer hölls. För denna omgång!

Under gårdagen diskuterade volontärerna frågor som uppstått kring verksamheten, samt möjligheter att förbättra kommunikationen men framförallt att själva vara kreativa och bidra inför kommande Fair Sex-månad under oktober i höst. En konkret plan och vart fokus skall ligga när vi kommer tillbaka från semestern i augusti sattes, och planerna för resten av året spånades det även också kring.

Den 10-11 september är det dags för utbildnings och diplomeringshelg av Fair Sex-ambassadörer. Den kommer även att bjuda på retorik och ledarskapsutbildning, en kunskap som är viktigt i ambassadörernas framtida arbete.

Det finns 15 platser till denna utbildningshelg, och RealStars tar nu emot ansökningar från hela landet! Vill du också utbilda dig till Fair Sex-ambassadör? Vi står för mat, resa & boende. Skicka din ansökan med personligt brev och CV nu till projektledare Alexandra Davidsson på alexandra@realstars.eu. Intervjuer sker under augusti månad.

Be Sociable, Share!