Tre frågor till Julia Dufvenius Wollter

Julia Dufvenius har svarat på Realstars tre frågor som vi är glada att får dela på vår blogg. Julia arbetar som skådespelerska och är just nu främst aktiv i serien Heder- där hon både agerar i rollen som ”Elin” – men även är med i produktionen bakom manuset. Vi är väldigt tacksamma för att vår volontär Vendela Rege hjälper oss med viktiga intervjuer.

1. Vad gör dig lycklig?

– Min familj gör mig lycklig! Liksom naturen, god mat, vackra miljöer och kultur också gör mig lycklig!

2. Vad vill du se mer av i samhället?

– Det jag vill se mer av i samhället är fler gråskalor- där allting inte är svart eller vitt! Jag vill även se fler män som feminister och som kämpar för lika rättigheter. Liksom jag vill se att fler människor har lika värde.

3. Vilka utmaningar ser du för att komma åt trafficking? 

– Jag tror att vi behöver vända på perspektivet- där vi ger personer som utnyttjas i prostitution ett större ansikte. Jag vill se mer Simon Häggström, jag vill se fler konton på nätet och jag vill se fler insamlingar! Jag tror även att utbildning för män om att inga kvinnor- oavsett socialgrupp eller härkomst- är under dem i någon form utav värdighet eller värdering. Jag tror att vi behöver utbilda männen.

Be Sociable, Share!