Ta ställning mot sexköp och trafficking – delta i årets #Giving Tuesday med Realstars

Initiativet #GivingTuesday lanserades 2012 som ett svar på masskonsumtion under Black Friday, och var en uppmaning till människor att gemensamt ta ställning för givandet som handling. Nu har #GivingTuesday spridits över hela världen, och blivit ett tillfälle för ideella organisationer, föreningar, offentliga aktörer och företag tillsammans med människor över hela världen uppmuntra givande och engagemang för varandra. 

I år infaller #GivingTuesday tisdagen den 27 november, och vi på RealStars uppmuntrar er att delta i vår insamling för att motverka prostitution och trafficking i Europa!

Ni kan skapa insamlingar bland kompisarna, familjen och kollegorna, eller uppmuntra företag att ta ställning och visa solidaritet genom gåvor. I samband med detta driver vi också en kampanj med besöksnäringen för att tillsammans ta ställning och öka medvetenheten om trafficking. Vill du att din krog, café eller annan verksamhet ska vara med finns det flera sätt att bidra. Hör av er till info@realstars.eu så berättar vi mer.

 

Be Sociable, Share!