RealStars unika koncept

RealStars koncept och förpackning är unikt som kanal för att skapa förändring. Som en del av förpackningen finns ett färdig formulerat kampanjkort med porto betalt, att skicka till utvalda politiker och beslutsfattare ute i Europa.Vi på RealStars har naturligtvis gjort vår omvärldsbevakning i trafficking frågan. Men framförallt så går vi till oss själva – vad som är rätt – och vill vara en kanal för alla som i maggropen känner att det är fel med sex trafficking och som vill ha mer Fair Sex i Europa. Med RealStars koncept kan alla göra något.  Vår vision är att en dag kommer fler länder prioritera mänskliga rättigheter för alla människor och motverka sex trafficking.
En bra lösning, tycker vi är – Sveriges angreppssätt. Sverige har tagit ställning för ett bättre samhälle- straffbelagt att köpa sex men inte att sälja sex. (Flera länder har även kriminaliserat att sälja sex vilket gör det svårare för personer som utsätts för sexhandel att gå till polisen och få hjälp).  Resultatet är att efterfrågan ”störs” och Sverige blir inte lika intressant för dem som sysselsätter sig med denna typ av brottslig verksamhet.
Det blir mycket spännande i höst när hela RealStars konceptet lanseras: våra designade legwear med Johanna Brag och kampanjerna mot sex trafficking. Allt laddat med positiv energi och framtidstro. //Malin
Be Sociable, Share!