RealStars söker två processledare!

Fair Sex: Nätverket och kreativa uttryck är samlingsnamnet för vårt nya projekt som finansieras av Allmänna arvsfonden. I projektet kommer vi att skapa ett webbaserat interaktivt läromedel för unga om sex, trafficking och mänskliga rättigheter. Den andra delen av projektet är att stimulera unga att skapa för Fair Sex genom kreativa metoder i frågor som rör sex på lika villkor och dess motsatser, övergrepp och trafficking. Projektet kommer att starta upp både i Göteborg och Stockholm.

Vill du leda en kreativ process som motverkar trafficking och främjar Fair Sex?

RealStars jobbar för att motverka trafficking och främja Fair Sex. Nu söker RealStars två processledare som ska engagera unga.

Som processledare skall du:
– Utveckla och driva workshops och inspirera till skapande
– Planera och genomföra event
– Genomföra opinionsbildande aktiviteter
– Arbeta aktivt med sociala medier
– Använda webbaserade läromedel för gymnasieskolor

Vi söker dig som är drivande, kreativ och intresserad av mänskliga rättigheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att föreläsa och gillar att moderera diskussioner.

De två tjänsterna är båda på halvtid – ett år och ev med förlängning. Den ena är förlagd till Stockholm, den andra till Göteborg.

RealStars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både inom Sverige och EU genom opinionsbildning och olika kampanjer. Budskapet om Fair Sex uttrycks bland annat i design, mode och konst för att nå och engagera många. Vi är en dynamisk organisation som bjuder in alla för att göra skillnad.

Låter det intressant? Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu senast den 4:e april.

Be Sociable, Share!