Realstars söker projektledare för förstudien Kompetenskraft Thai

Vill du vara med och förbättra arbetsvillkor för anställda i en bransch med risk att utsättas för sexuell exploatering?

Realstars har under flera år bedrivit arbete för att stödja thailändska kvinnor som arbetar på thaimassageinstitut och med risk för, eller som befinner sig i prostitution, människohandel eller annan utsatthet, en möjlighet att ta sig ur denna utsatthet. Genom detta arbete och inte minst genom vårt pågående Arvsfondsprojekt ”Växtkraft Thai” har vi  identifierat ett omfattande behov av kompetensstärkande insatser för de kvinnor som arbetar inom thaimassage.

Vi har med anledning av detta sökt och beviljats medel från Europeiska socialfonden för en förstudie med målet att mobilisera för ett kommande genomförandeprojekt för stärkt kompetens och anställningsbarhet hos medarbetare och ägare inom thaimassagebranschen. I uppdraget ingår att utforska möjliga projektägare och partners.

Vi söker nu en projektledare, på ca 20 % för att genomföra förstudien fram till 23.02.01. Realstars kansli finns i Göteborg men det finns möjlighet till annan placeringsort. Tjänstens omfattning och upplägg kan diskuteras.

Vi söker dig som har intresse för såväl mänskliga rättigheter som entreprenörskap. Du är ansvarsfull, utåtriktad och har analytisk förmåga. Det är meriterande med tidigare erfarenheter av att leda/arbeta i ESF-projekt.

Realstars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både inom Sverige och EU genom opinionsbildning, påverkan, kampanj och utbildning för att motverka prostitution och människohandel. Låter det intressant?

Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu
, Malin Roux Johansson, senast 5 september. Läs mer om oss på www.realstars.eu

Be Sociable, Share!