Realstars söker processledare för Växtkraft Thai i Stockholm

Vill du vara med och förbättra arbetsvillkor för anställda i en bransch med risk att utsättas för sexuell exploatering?

Realstars arvfondsprojekt ”Växtkraft Thai” har pågått under ett år för att stödja unga thailändska kvinnor som arbetar på thaimassageinstitut och med risk för, eller som befinner sig i prostitution, människohandel eller annan utsatthet, en möjlighet att ta sig ur denna utsatthet. Projektet ska bidra till empowerment, förbättrad arbetsmiljö, bidra till ökad kunskap och breddade yrkesroller samt minskad efterfrågan på sexköp.

Vi söker en person i Stockholm för 2022, projketanställd på ca 50 till 75 procent med möjlighet till förlängning.

Som en del av teamet deltar du i ett förändringsarbete där en kärna är utåtriktade aktiviteter och dialoger med både målgruppen kvinnor på massageinstitut och samarbetspartners. En del av projektteamet sitter i Göteborg och det finns även personer som pratar thailändska. Vi söker dig som är ansvarsfull, social, utåtriktad, pedagogisk och gärna har förståelse för såväl mänskliga rättigheter som entreprenörskapets villkor. Det är meriterande med kunskaper i thailändska utöver svenska och engelska. Det är meriterande att ha erfarenhet från socialt arbete.

RealStars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både inom Sverige och EU genom opinionsbildning, påverkan, kampanj och utbildning för att motverka prostitution och människohandel. Låter det intressant?

Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu
, Malin Roux Johansson, senast 5 februari. Läs mer om oss på www.realstars.eu

Be Sociable, Share!