Realstars söker en kommunikatör på deltid

RealStars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både i Sverige och EU genom opinionsbildning, kampanj och utbildning för att motverka prostitution och människohandel. Vi har fokus på det förebyggande arbetet och använder budskapet Fair Sex, sex på lika villkor och signalerar att sexköp innebär betalda övergrepp. Våra samarbeten finns inom näringsliv, skolor, idéburen sektor och bland myndigheter.

Tjänsten kan få något olika inriktning beroende på sökandes bakgrund; huvuddelen är kommunikation, ta fram relevanta kommunikationsenheter och budskap samt öka samverkan och få fler att prioritera våra frågor. Det handlar om kampanjer både digitalt och för övrig media. Du är kreativ och drivande med relevant utbildning och några års erfarenhet av operativt och strategiskt kommunikationsarbete och vana att projektleda insatser. Du är bekväm med relevanta program för uppdraget.

Starkt engagemang för vår vision är gemensamt för oss på Realstars. Det är meriterande med kunskaper inom hållbarhet och mänskliga rättigheter.

Vårt kontor är i Göteborg. Anställningen är på deltid och gäller ett projekt på ca 50 % tjänst och till att börja med under ett halvår.

Låter det intressant? Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu, Malin Roux Johansson, senast 5 februari. Läs mer om oss på www.realstars.eu

Be Sociable, Share!