RealStars skapar opinion mot Trafficking och för Fair Sex på MR-dagarna och CSR-forum

Hela tiden är det fler och fler människor som blir medvetna om trafficking och får upp ögonen för RealStars, nu senast på MR-dagarna i Malmö och CSR-forum i Göteborg.

mr Den 17- 19 november anordnades MR-dagarna i Malmö, en årlig mässa med seminarium och montrar för att uppmärksamma mänskliga rättigheter, och RealStars var såklart på plats. Många stannade upp när de såg vår monter vars väggar var prydda av konst från ungdomar som tagit ställning för Fair Sex. Det gav oss mycket tillfällen att skapa engagemang kring trafficking och Fair Sex, av besökarna från Malmö blev många så inspirerade att de anmälde sig till vår ambassadörsutbildning i Malmö, med start den första december. Vi sålde våra produkter, delade ut material, raggade medlemmar och samlade namnunderskrifter. För de som gick i julklappsfunderingar tipsade vi också om våra t-shirts, armband och tygpåsar.

Knappt hade vi hunnit packa ihop förrän det var dags för nästa mässa, denna gången i Göteborg. På svenska mässan anordnade CSR Västsverige en mässa där näringslivet, offentligsektor och ideella organisationer träffades för att samarbeta för hållbarhet. Vi fick gå på många intressanta föreläsningar, hade spännande diskussioner och givande möten. För de företag som var intresserade av att engagera sig rekommenderade vi bland annat Caroline av Ugglas tavla som julgåva.

Under de här dagarna kunde vi se att människor är intresserade och vill gärna bidra till ett bättre samhälle genom RealStars.

csr Real Stars tavla av Caroline af Ugglas

 

 

Be Sociable, Share!