RealStars på Kulturernas Karneval

kulturernas karnevalDen 20 – 21 maj hölls Kulturernas Karneval i Uppsala och vi på RealStars var där och spred vårt budskap. Vi berättade om RealStars, delade ut informationsblad, sålde t-shirts, påsar och böcker. Vi hade ett quiz om trafficking med RealStars-påse som pris och bad folk skriva under vår namninsamling för skärpt lagstiftning om sexköp i EU.
Läs vår volontär Ediths beskrivning av helgen! 
Vi på RealStars hade vår plats bland flera andra rekryterande organisationer. Vi var 3-1 personer på plats. Exakt antal varierade lite beroende på om någon skulle iväg och hämta något eller inte kunde vara där en viss tid. Vi stod lite i utkanten men det var ändå många som läste våra affischer och lappar eller kom fram och pratade. Vi var glada att nästan alla som kom och undrade var positiva till vårt budskap. Många vi pratade med kunde hålla med om våra resonemang och de flesta skrev under namninsamlingen. Det var också en del som hade egen arbetserfarenhet inom ämnet. Några var med i andra organisationer med liknande värderingar och på lördagen var det en från e ungdomsförening som stod granne med oss på karnevalen som eventuellt var intresserad av ett samarbete. Det var också flera som berömde oss för vårt engagemang och syfte. Till exempel en som efter att ha skrivit på namninsamlingen sa avslutande att det var bra det vi gjorde och en förbipasserande som pekade uppmuntrande till vårt Fair Sex –buskap.
Vi på RealStars hade ett produktiv resultat av karnevalen. Vi fick många att skriva under namninsamlingen och vi sålde flera föremål. Sådana här tillfällen är därför väldigt bra för att skapa nya kontakter och sprida vårat Fair Sex-budskap till ännu fler människor. Vi hoppas därför fortsätta i den riktningen framöver!
kassar
Be Sociable, Share!