RealStars fortsätter sitt samarbete med Mediagymnasiet i Stockholm

mediagym1

Vårterminen 2017 har RealStars återigen haft ett projekt med Mediagymnasiet på Nacka Strand i Stockholm. Ett flertal grupper inom ramen för mediaproduktion 2 har jobbat med olika mediaprojekt. RealStars jobbar för att strypa efterfrågan på prostituerade personer och offer för trafficking, och precis detta ville vi att elevers projekt skulle reflektera.

mediagym2

Många bra idéer blev pitchade till RealStars processledare i februari när arbetet startades. Inför projektet deltog eleverna på en föreläsning om trafficking, prostitution och Fair Sex både för att få inspiration men också för att få tillräckliga kunskaper för att de nu pågående projekten ska bli så bra och korrekta som möjligt.

Pitchade idéer var bland annat: en podcast med olika inbjudna gäster, en affischserie till tunnelbanan i Stockholm, en reklamfilm, en berättelse om en sexköpares tankar, ”tänk om dom visste” – en film som visar hur en sexköpares familj, vänner och kollegor hade reagerat och många andra väldigt bra idéer. Personligen blev jag riktigt imponerad och ser verkligen fram mot att se det slutliga resultatet!

RealStars fortsätter sitt arbete ute i skolor och vi fortsätter även skapa Fair Sex-skolor. Vill du veta mer om detta eller vill du att RealStars kommer till din skola? Kontakta Linda för Stockholm eller Sandra för Göteborg om du vill veta mer.mediagym3

Be Sociable, Share!