Realstars söker processledare för Växtkraft Thai i Stockholm

Vill du vara med och förbättra arbetsvillkor för anställda i en bransch med risk att utsättas för sexuell exploatering?

Realstars startar nu arvfondsprojektet ”Växtkraft Thai” för att stödja unga thailändska kvinnor som arbetar på thaimassageinstitut och med risk för, eller som befinner sig i prostitution, människohandel eller annan utsatthet, en möjlighet att ta sig ur denna utsatthet. Projektet ska bidra empowerment, förbättrad arbetsmiljö, bidra till ökad kunskap och breddade yrkesroller samt minskad efterfrågan på sexköp.

Vi söker två personer i Stockholm för 2021 med möjlighet till förlängning, varav en tjänst på ca 50 procent och den andra på ca 20 procent (den mindre tjänsten finansieras av Stockholm stad).

Som en del av teamet genomförs utåtriktade aktiviteter och dialoger med både målgruppen unga kvinnor på massageinstitut samt samarbetspartners.  En del av projektteamet sitter i Göteborg och där finns en person som pratar thailändska. Vi söker dig som är ansvarsfull, social, utåtriktad, pedagogisk och gärna har förståelse för såväl mänskliga rättigheter som entreprenörskapets villkor. Det är meriterande med kunskaper i thailändska utöver svenska och engelska.

RealStars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både inom Sverige och EU genom opinionsbildning, påverkan, kampanj och utbildning för att motverka prostitution och människohandel. Låter det intressant?

Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu
, Malin Roux Johansson, senast 14 februari. Läs mer om oss på www.realstars.eu

Be Sociable, Share!