Nya kollektion: Fair Fucking Sex tack vare samarbete med Junkyard

För RealStars är det fantastiskt med våra kreativa samarbeten för väcka opinion och bidra till förändringar mot trafficking och för Fair Sex. RealStars har sedan tidigare ett samarbete med Junkyard som stödjer vårt arbete. Nu har samarbetet tagits till en ny nivå genom en unik kollektion med plagg som klänning, tights och en ny T-shirt. Tack!

– Idén till plaggen kommer från de hemska miljöer många av dessa kvinnor och flickor befinner sig i. Alla har vi sett nedgångna kvarter och offentlig toaletter fullklottrad med sexistiska budskap. Vi gillar den estetiken men bytte ut alla olustiga budskap mot mer förnuftiga varianter. Till exempel Fair Fucking Sex, Feminista och Not For Sale, som vi sedan använde i mönster och grafik, berättar Sofi Warenfalk, designer på JUNKYARD XX-XY.

– Via mode och Fair Fucking Sex sätter vi ner foten och den nya kollektionen i samarbete med Junkyard är ett viktigt steg för oss, för att kunna nå ut till många. Vi hoppas kollektionen och dess budskap ska inspirera fler att ta ställning för att Fair Sex ska vara en självklarhet för alla, säger Malin Roux Johansson, grundare av RealStars.

100 % av vinsten från försäljningen av kollektionen går till RealStars fortsatta arbete. Plaggen kommer att finnas till försäljning på junkyard.se från och med den 25 november 2015.  Här kan ni köpa dem här: 640513640521640526640507

Be Sociable, Share!