Kickoff Växtkraft Thai – Nu kör vi i höst!

Nu drar vi igång höstens arbete för en thaimassage-industri fri från trafficking! Efter en skön sommar är vi redo och taggade på att fortsätta vårt arbete i projektet Växtkraft Thai. Under kickoffen fick teamen från Stockholm och Göteborg träffas för att utbyta erfarenheter och vidareutbilda oss för höstens fortsatta arbete.

Under Växtkraft Thais första år har vi redan nått ut till hundratals kvinnor inom thaimassage-branchen för att stärka dem i deras yrkesroll och verka för en nolltolerans i trafficking och prostitution. Nu ser vi fram emot att fortsätta med projektet i både Stockholm och Göteborg, göra flera besök på salonger och nå ännu fler!

Tillsammans jobbar vi för att thaimassage ska handla om massage och inget annat. Det ska vara tydligt för de förövare som efterfrågar “sexköp” på thaimassagesalonger om att det är ett brott enligt sexköpslagen. Vi stärker därför utsatta kvinnor om att det är ett brott som bör tipsas till polisen. Våra märkningar är tydliga med detta.

Var med och stötta du också! På Happy Ending kan du läsa mer om vad du kan göra för att bidra och återta begreppet “Happy Ending”!

Be Sociable, Share!