Inbjudan till Kick-off utbildning av Fair Sex – agenter

nya-kim-fbÄr du trött på att ständigt se hur sexuella kränkningar ökar på nätet och på sociala medier? Är du en av oss som vill göra en förändring och bidra till fair sex? Engagera dig som Fair Sex-agent hos oss!

Med vår satsning på Fair Sex Online tar Reasltars med sig vårt arbete kring mänskliga rättigheter och Fair Sex ut på nätet för att förändra världen till det bättre. Med ert engagemang kan vi börja förhindra och förebygga de sexuella trakasserier och övergrepp som ständigt sker i både mobil och dator.

Kom till vår Kick-off för Fair Sex-agenter och få en utbildning i hur du kan hjälpa oss för att motverka och granska unfair sex på nätet.

I Ungdomsstyrelsens enkätundersökning 2012 uppgav 44 procent av tjejerna i åldern 16–25 år blivit utsatt för att någon på Internet försökt få dem att sexchatta, skicka bilder eller agera framför en webbkamera.  https://www.mucf.se/sites/default/files/publikationer_uploads/publikation-utsatt.pdf

Utbildningen handlar om att ge dig mer kunskap i vad som händer på nätet, vilka forum som det sker mest kränkningar och på vilket sätt. Du kommer också få en manual över hur du skall bete dig som Fair Sex-agent och vad som förväntas av dig. Du får ta del av RealStars arbetssätt för Fair Sex och hur vi arbetar mot alla former av övergrepp.

När: Onsdagen den 25 januari kl18.00 – ca 20.00

Var: RealStars, Södra Larmgatan 6, Göteborg

Anmäl dig till vår Kick-off senast den 23 januari till vår processledare patrik(a)realstars.eu

RealStars är en ideella organisation som arbetar på bred front mot alla former av sex övergrepp och för en värld fri från sextrafficking. Realstars vapen mot övergrepp är Fair Sex, sex på lika villkor och ömsesidig respekt.

Realstars har en agentprofil, Kim, som är vår visselblåsare och som står upp för Fair Sex. Kims uppgift är att göra det obekvämt för de som vill begå sexuella brott på nätet.

Läs mer om projektet på www.fairsexonline.se

Be Sociable, Share!