Idéerna florerade under Fair Sex-Ambassadörsutbildningens tredje träff

20160608_192728Onsdag den 8 juni sponsrade hotel Kung Carl i Stockholm RealStars med en konferenslokal. Det var dags för träff 3 av 5 på vår Fair Sex-ambassadörsutbildning.

Temat var CSR och hur RealStars arbetar för Fair Sex – Against Trafficking gentemot företag, skolor, caféer, pubar och restauranger. Utbildningen är uppbyggt på dialog, och självklart sprudlade det av massor av idéer om hur vi kan jobba för detta i Stockholm.

”Jag vill sprida det här, göra det mer synligt”, sa en volontär. En annan nämnde att hon hade på sig vår ”Fair Fucking Sex” t-shirt under dagen innan och att människor uppmärksammade den, vilket var kul sa hon. ”Känner mig så stolt när jag bär den”.

Det diskuterades om att kontakta personliga nätverk och kontakter som äger diverse verksamheter, de kanske kan tänka sig att ha Fridays for Fair Sex? En annan idé som det snackades och planerades mycket kring var att lansera november månad som en Fair Sex-månad, där aktiviteter skulle hända på olika platser runt om i landet…

Har du något bra namn för en sådan månad? Och vill du också delta på Fair Sex-utbildningen? Maila projektledare Alexandra Davidsson på alexandra@realstars.eu.

Be Sociable, Share!