Göteborg startar volontärgrupp!

Tycker du att Fair Sex – sex på lika villkor, är viktigt? Känner du att du vill hjälpa till att förändra och arbeta mot trafficking, prostitution och sexuella övergrepp? Har du lite tid över och vill engagera dig i en organisation? Då är det dags! Nu startar Realstars igång en volontärgrupp i Göteborg!

Realstars är en ideell organisation som arbetar mot vår tids slaveri: Trafficking. Vårt budskap är Fair Sex. Det betyder att vi tycker att sex ska ske på lika villkor, utan tvång eller våld, i alla situationer och för alla människor runt om i världen. Trafficking och prostitution är motsatsen till Fair Sex och måste bekämpas på alla sätt. Realstars verkar inom flera områden; EU, mot företag, skolor, på nätet och under större event. För att klara av detta krävs det fler personer som sprider vårt budskap!

Vi välkomnar all hjälp vi kan få och söker dig som bor i Göteborg med omnejd som vill engagera dig. Att vara volontär hos RealStars innebär att du ger lite av din tid och ditt engagemang. Du bidrar i den mån DU kan. Kolla in vår volontärsida för att läsa mer om hur det kan se ut att vara volontär för oss https://realstars.eu/engagera-dig/volontar/

bild-ambassador

Vi kommer den 15 juni hålla en träff där vi får lära känna varandra och se över vad för intressen som finns i gruppen för att skapa ett engagemang. Det är ni som kommer att skapa möjligheterna tillsammans. Så kom och häng med oss, bli informerad, träffa andra volontärer och se om Realstars är något för dig!

När: 15 Juni kl 17:30-20:00

Var: Södra Larmgatan 6, på vårt kontor.

Hur: Kvällsfika, brainstorming och lära känna varandra!

Ta med dig en vän eller två så ses vi den 15 Juni!

Maila om du kommer eller om du har några frågor till: sandra@realstars.eu

Be Sociable, Share!