Friskvård höjer statusen på thaimassage

I mitten av oktober träffades vi med gruppen Kvinnor Emellan i Göteborg. Som vanligt hade vi en givande diskussion och gott erfarenhetsutbyte och denna gång var vi fyra deltagare där alla har haft coaching med Växtkraft Thai, ett individanpassat stöd till förändring. Stödet har lett till att vi tagit ännu ett steg till att stärka arbetet för att driva en seriös thaimassagesalong och förbättra arbetsmiljön.

Så på Korat Thaimassage

Under mötet diskuterades flera intressanta områden som kan bidra till att marknadsföra thaimassage som ”only massage”, men frågan om friskvård fick störst fokus. Samtalet om friskvård hade tagits upp redan för en månad sedan då jag, Mojsan, som processledare i Göteborg diskuterat med en av kvinnorna i branschen, Så på Korat Thaimassage, om friskvård som ett bra sätt att marknadsföra salongen samt skapa nya kundkretsar och hon valde då att ansluta sig till Actiway/ePassi, ett företag som arbetar för att förmedla friskvård på ett enkelt och tillgängligt sätt och har i nuläget 310 anslutna thaimassagesalonger runtom i Sverige. I början var hon lite skeptisk för det kom bara en kund som använde det under första veckan. Men efter en månad hade hon fått elva nya kunder och i mitten av november ytterligare fem nya kunder.

Under mötet med Kvinnor Emellan var det deltagarna själva som ledde diskussionen där två andra som inte använde sig av Actiway/ePassi blivit intresserade och inspirerade. Bland annat pratade vi om fördelar och nackdelar med friskvårdsbidrag genom att ansluta sig till Actiway/ePassi, och kom fram till att det innebär att vi utökar marknadsföringen som professionell thaimassagesalong och därmed når ut till fler seriösa kunder.

Man kan väl kalla dagens Kvinnor Emellan-aktivitet för ”Lär av varandra”.

Kontakta oss om du arbetar på en thaimassagesalong och vill ha hjälp att ansluta dig till friskvård!

Be Sociable, Share!