Fair Sex-tårtor som tack till våra samarbetspartners

RealStars samarbetspartners är oerhört viktiga för oss för att driva arbetet mot trafficking framåt. Inför sommaren visar vi vår tacksamhet med Fair Sex-tårtor som vi överraskat några av våra partners i Göteborg med! Vi passade även på att småprata och ställa några korta frågor, och såhär såg de fina tårtorna ut:

Processed with VSCO with f2 preset

Fair Sex-tårta från Ahlströms Konditori

Processed with VSCO with f2 preset

Fair Sex-tårta från Brogyllens Konditori

 

 

Carina Högberg, hotellchef Hotel Flora
Varför har ni valt att stödja RealStars?

– Det är självklart för oss att vara med i Hotels Against Trafficking och stödja RealStars. Vi som hotell vill ta vårt samhällsansvar. Dessutom har problemet med sexköp dalat sedan vi blev ett Fair Sex-hotel och tydligt kommunicerar vårt ställningstagande. Det är en enorm skillnad! Och det är inte en dag för tidigt att hotell börjar prata om de här problemen.

IMG_5843-1

Mats Paulsson, chef på polisens Människohandelsgrupp i Göteborg

– Tack för tårtan! Den uppskattas av alla. Vi vill också passa på att tacka för det arbete ni gör. Det är betydelsefullt och jag beundrar ert engagemang i frågan.

Processed with VSCO with f2 preset

Kajsa Adlercreutz, Gärde Wesslau
Varför har ni valt att stödja RealStars? 

– Vi stödjer er för att ni jobbar mot trafficking och prostitution. Det är oerhört viktigt! Samarbetet har fungerat jättebra, jag har ju känt Malin Roux Johansson länge.

IMG_1057-3

Petra Kling, Taxi Göteborg
Varför har ni valt att samarbeta med RealStars? 

– För att vi vill hjälpa till helt enkelt. Det är otroligt viktigt att samarbeta i den här frågan, och eftersom vi är ute dygnet runt, 365 dagar om året, når vi ut till många människor med det här viktiga budskapet. Jag skulle kunna prata hur mycket som helst om det här, men vi är i alla fall glada att kunna hjälpa till!

Processed with VSCO with f2 preset

Och PeO Axelsson från Marknadscheferna säger såhär om varför han stödjer RealStars:

– Marknadscheferna är Sveriges största nätverk för marknadsansvariga. Vi har samarbetat med RealStars i fyra års tid. Anledningen är enkel: Slaveri är inte tillåtet i Europa. Trafficking är slaveri. Och det är oacceptabelt i alla dess former.

Övriga som fått tårtor är Clarion Hotel Post och Paradigm. Ett stort tack till Ahlströms Konditori och Brogyllens Konditori som sponsrade RealStars med superfina Fair Sex-tårtor!

Be Sociable, Share!