Ett stort tack till några av våra samarbetspartners med en Fair Sex-tårta

Sommaren är här och vi på RealStars tar chansen att tacka några av våra fantastiska samarbetspartners runt om i Stockholm. Vi vet alla att tillsammans är vi betydligt mycket starkare och detta är något vi vill visa uppskattning för.

På bilden ser vi en glad Inger Mattson med kollega som arbetar på Scandic, vi ser även en tavla skapad i Fair Sex-anda av Caroline af Ugglas

På bilden ser vi en glad Inger Mattsson med kollega som arbetar på Scandic i Stockholm, vi ser även en tavla skapad i Fair Sex-anda av Caroline af Ugglas

Vi har mött Inger Mattsson på Scandic hotel, hon har varit med och drivit på att Fair Sex märka Scandichotell i Stockholm, hon är en frisk fläkt som anser att det är en självklarhet att stödja en organisation som våran. Detta är vi mycket tacksamma för och ville såklart ge en Fair Sex-tårta till. Tårtan är producerad av Hälsocaféet på hornsgatan, ännu en av våra partners som driver och uppmärksammar arbetet mot trafficking. Tack för sponsringen av en fantastiskt fin Fair Sex-tårta!

 

Även Café & co sponsrade med en tårta, på bilden syns även exponering precis vid disken av RealStars arbete! Kul att se att de så tydligt stödjer oss, tack Café & co.

Fair Sex-tårta från Café & co

Café & co är också en av våra partners som väljer att tydligt ta ställning för Fair Sex – mot trafficking. Denna gången bidrog de med en tårta (se bild) denna hade dock en dålig natt och vid upphämtning var den mer eller mindre smällt. Men snabbt och kvickt löste de en ny tårta till oss, vilka hjältar! Tack Café & co för ert bidrag!

Denna tårta levererades sedan till Simon Häggström som arbetar i prostitutionsgruppen hos Stockholms polisen. Gruppen är inte stor i dagsläget men de som arbetar där bedriver ett otroligt viktigt arbete med passion och engagemang utan dess like. Detta anser vi måste höjas och kände självklart att en tårta var på sin plats.

Leverans av Fair Sex tårta till Simon Häggström med kollega

Leverans av Fair Sex tårta till Simon Häggström med kollega

Vi vill i samma veva både öppna ögonen för Simon Häggströms bok Skuggans lag – en spanares kamp mot prostitution. En viktig bok som tar upp prostitutionens många sidor, som är underbyggd av ett långt arbete i denna värld. Vi på RealStars kan inte annat än att tacka för en bok, skriven på ett så ärligt och verklighetsbaserat sätt, har kommit till verket. Fortsätt det viktiga arbetet ni gör!

Sammanfattningsvis, vill ni vara med och stötta så vet ni vilket hotel ni ska bo på i Stockholm, vart de bästa caféerna ligger och ett boktipset som gör skillnad! : )

 

Be Sociable, Share!