Camilla Läckbergs Happy Ending

Deckarförfattaren Camilla Läckberg har delat med sig av sin Happy Ending i sin alldeles personliga erfarenhet av ett gott slut. Vi är väldigt tacksamma då vi vet att det är många som lyssnar på hennes röst – inte bara som författare utan också som en förebild.

”Mitt happy ending är när jag tittar till mitt sovande barn. Ett barn som somnat lugn och lycklig, efter en dag full av kärlek, lek och nya erfarenheter.”

Realstars tror på makten över ordet. Vi vill spola tillbaka till Happy Endings ursprungliga betydelse – ett lyckligt slut. Idag är begreppet starkt kopplat till betalda övergrepp och sexuell exploatering, och det vill ändra på. Vi vill också belysa den utsatthet som så många kvinnor befinner sig i varje dag.

Realstars vill ha en värld där thaimassage är thaimassage och inget annat. Vi vill ha en mer omtänksam värld, en värld fri från sexuell exploatering. Ett riktigt glatt slut med andra ord. Och för det behöver vi vara många.

Maila gärna ditt Happy Ending till mitthappyending@happy-ending.se! Det kan vara en film, teckning, serie, ett foto eller några ord om vad Happy Ending är för dig.
Vi vill ha en mer omtänksam värld, en värld fri från sexuell exploatering. Ett riktigt glatt slut med andra ord.


Fotograf: Magnus Ragnvid

Be Sociable, Share!