Auktion på Tradera till förmån för arbetet mot sexuell exploatering

Det senaste årets kampanjer och undersökningar visar tydligt att sexuell exploatering har ökat i Sverige de senaste åren. Trots det så finns få resurser för det förebyggande arbetet att jobba mot sexköp som driver prostitution och människohandel. Därför utforskar RealStars nya vägar för att uppmärksamma arbetet med att motverka trafficking och för att samla in pengar!

Under våren har vi på RealStars jobbat med att hitta nya former av engagemang och insamling. Tillsammans med projektledningspraktikanten Angela har ett projekt formaliserat sig där vi skapat engagemang tillsammans med fyra förebilder som är verksamma i olika sammanhang. Insamlingsaktiviteten har landat i en auktion tillsammans med Tradera, och idag är äntligen dagen kommen då auktionssidan publiceras! Klicka här för att komma direkt till auktionssidan.

– Det är viktigt för mig att stå upp mot sexköp och trafficking för att alla människor har rätt att leva fritt och efter sin egen vilja. Att köpa en annan människas kropp av någon som är i en utsatt situation är oacceptabelt och det är viktigt för mig personligen att visa att jag är emot det och jag hoppas att jag och mina följare tillsammans kan stå upp och göra vår del i att stoppa sexköp, säger proffsboxaren Otto Wallin som är en av två boxare som medverkar i auktionen mot trafficking.

Mellan den 14-21 juni pågår auktionerna tillsammans med Tradera och de engagerande förebilderna Therése Lindgren, Otto Wallin, Linda Pira och Robin Söderling. Pengarna från auktionen ska gå till RealStars landsomfattande kampanjer där vi vill engagera många, och däribland särskilt manliga förebilder. Dessutom behövs naturligtvis skydd och stöd, samt att de som utnyttjar och organiserar exploatering ställs inför rätta

Vill vi rikta ett STORT TACK tll Tradera och de som medverkar i auktionen genom deras med generösa bidrag:

Therése Lindgren har länge stuckit ut hakan och pratat om sånt vi alla behöver prata om, men kanske inte alltid vågar. Hon har tidigare engagerat sig genom att prata om och dela arbetet mot sexuell exploatering. I samband med #hyrflickvän uppmärksammade och pratade hon om kampanjen och tack vare henne kunde kampanjen nå en ännu större målgrupp. Therése väljer nu att auktionera ut ett generöst paket för RealStars räkning!

Paketet innehåller: 

  • Hela Theréses skönhetskollektion från hennes märke Indy Beauty 
  • Signerad upplaga av hennes bok “Ibland mår jag inte så bra” 
  • Signerad upplaga av hennes bok “Vem bryr sig” 
  • Signerad upplaga av hennes bullet journal “”En Bullet journal för att må bättre” 

TACK Therése för att du stödjer vår sak genom att delta i auktionen! 

 

Otto Wallin, den världsrankade professionella tungviktsboxaren från Sundsvall, verkar i en mansdominerad arena som tyvärr ofta har förknippats med matchoattityder. Att nå ut med budskap kring Fair Sex och att ta tydligt ställning mot sexuell exploatering är viktigt i alla sammanhang, och Otto är en viktig förebild för den målgrupp han befinner sig i! 

Ottos generösa oerhört bidrag till auktionen är de handskar han bar under matchen med Domimic Breazeale, en match som han själv beskriver som sin största hittills i karriären! 

Stort TACK för ditt bidrag till auktion Otto, och för att du är med och sprider vårt budskap!

 

Linda Pira har etablerat sig som ett av de största namnen på den svenska hiphop-scenen. Hon har en rad musikaliska framgångar och i och med sin medverkan i vår auktion mot trafficking tar hon tydlig ställning för en bättre värld och respekt för allas mänskliga rättigheter. Linda Pira auktionerar ut hela 10 biljetter till hennes nästkommande konsert i Stockholm. Biljetterna vinnaren av budgivningen när konserten lanseras.

Stort TACK för din medverkan Linda Pira!

 

Robin Söderling är en svensk professionell tennisspelare som har tagit hem två finalplatser i Franska Öppna, en vinst i Masters 1000-turneringen år 2010. Robin besegrade på vägen till final de båda världsmästarna Rafael Nadal och Roger Federer! 

Robin Söderling bidrar till auktionen genom att auktionera ut ett signerad padelracket.

Tack för ditt bidrag till auktionen Robin! 

 

För att buda på auktionerna gå direkt till kampanjsidan på Tradera. Om du inte vinner inte auktionen, eller vill bidra på annat sätt kan du swisha en valfri peng. Varför inte en summa motsvarande en kaffe och bulle? Swisha till 123 337 2927.

Människor är inte varor, Fair Sex, samtycke kan inte köpas. 
Men för att stoppa sexhandeln behöver Realstars pengar.  
Stöd auktionen mot trafficking 14-21 juni. 

Be Sociable, Share!