Auktion mot trafficking – tillsammans når vi brett!

Vilken intensiv och fantastisk auktionsvecka 14-21 juni! Vi höll Auktion mot trafficking, den första på sex år, tillsammans våra starka förebilder Therése Lindgren, Otto Wallin, Oscar Ahlin, Robin Söderling och Linda Pira – STORT TACK! 

Tre idrottsmän, en driven influencer och en stark artist från hiphopscenen. Utan att stirra oss blind på den insamlade summan –  nästan 18000! – så är väldigt nöjda för det insamlade och för alla ni som har lagt bud för att hjälpa oss få värdet att stiga på gåvor från våra förebilder. Till exempel fick vi hela 8700 för Otto Wallins boxningshandskar – läs Sundsvalls Tidnings artikel om Otto och auktionen! 

 

 

Tack till alla er som hjälpte till att sprida, ni var många! Veckan som auktionen gick av stapeln var en oerhört intensiv vecka  – regeringskris, fotbolls-EM och ett viktigt åtgärdspaket mot mäns våld mot kvinnor. Som ni förstår hade reportrar väldigt mycket att göra den veckan. När vi ringde runt för att skapa medial spridning var det ingen repporter som la på – tvärt om, de ville lyssna och de tyckte att det vi hade att säga var viktigt. Samhället måste öronmärka pengar för att motverka den stora efterfrågan på sexköp. Alla tyckte att sexköp och trafficking måste motarbetas, men med de rådande omständigheterna så de hade inte möjlighet att göra något eller skriva något. 

Auktion mot trafficking är ett bra koncept, det ger oss möjlighet att sprida frågor kring sexköp och sexuell exploatering brett och vi kommer att göra om det inför EU:s anti-traffickingdag. Vi undersöker och återkommer mer om detta efter sommaren!

Människor är inte varor, Fair Sex, samtycke kan inte köpas. 
Men för att stoppa sexhandeln behöver Realstars pengar.  
Stöd auktionen mot trafficking 14-21 juni. 

Vill du delta i arbetet med auktionen? Kontakta oss på info@realstars.eu!

 

 

 

Be Sociable, Share!