Auktion mot trafficking i samband med EU:s anti-traffickingdag 2021!

EU:s anti-traffickingdag uppmärksammas över hela Europa den 18 oktober. Realstars är tacksamma över att återigen genomföra Auktion mot trafficking som pågår mellan den 15-25 oktober. Ett 20-tal engagerade personer och företag donerar föremål och upplevelser till förmån för arbetet för att motverka efterfrågan på sexköp, betalda övergrepp. Nu kan du se alla som donerat till auktionen! 

Sexuell exploatering har ökat i Sverige senaste åren, nya arenor och nya förskönande former av prostitution som sugardating sprider sig. 1 av 7 män har en positiv inställning till att personer köper sex och de fem största digitala bordellerna i Sverige hade 1.9 miljoner besök under mars i år (280 000 unika besökare) medan övergreppen genmförs bl a på hotell, lägenheter och thaimassagesalonger. RealStars är en pådrivande kraft både i Sverige och inom EU när det gäller preventivt arbete och angriper roten till trafficking, det vill säga att män begår sexköpsbrott.

Tack till dig som budar! Om du också swishar 50 kr till Realstars (123 337 2927) är du med i utlottning av medlemskap i Realstars (Värt 226 kr). Hjälp oss bli fler!

Vart går pengarna?

Realstars har en nollvision mot sexuell exploatering. Tyvärr finns för lite resurser för vårt viktiga arbete. Genom auktionen kan RealStars skapa fler kampanjer, engagera fler, däribland manliga förebilder. Dessutom behövs skydd och stöd, och att de som utnyttjar och organiserar exploatering ställd inför rätta.

Människor är inte varor, Fair Sex och samtycke kan inte köpas. Men, vi behöver pengar för att stoppa sexhandeln. Stöd auktionen mot trafficking i samband med EU:s anti-traffickingdag.

Klicka här för att komma till auktionerna på Tradera!

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!