Ångestpodden för Happy-Ending.se

Som anti-traffickingorganisation vill Realstars återta betydelsen av Happy Ending till dess ursprungliga innebörd. Vi laddar om det genom att bjuda så många som möjligt att dela positiva önskningar, berättelser eller drömmar – ett riktigt Happy Ending. Och därför samlar vi nu många “Mitt Happy Ending” som kan vara vad som helst.

Nu är vi glada att en av Sveriges största poddar Ångestpodden är med och visar sitt stöd och engagemang i projektet i form av en video där de delar med sig av sin bild av ett lyckligt slut. Se videon här.

Det här säger Ida och Sofie, personerna bakom Ångestpodden, i videon:
”Hej vi heter Ida och Sofie och tillsammans driver vi Ångestpodden. För oss är ett Happy Ending att man äntligen vågar söka hjälp om man känner att man behöver det. Det kan ju vara för en depression, någon
annan form av psykisk ohälsa eller om man faktiskt har varit utsatt för något som man absolut inte ska behöva vara. Ett Happy Ending har såklart aldrig någonsin med sexuell exploatering att göra.”

Det ska bli spännande att ta del av olika människors Happy Ending. Besök projektsidan happy-ending.se idag!
Maila gärna ditt Happy Ending till mitthappyending@happy-ending.se. Det kan vara en film, teckning, serie, ett foto eller några ord om vad Happy Ending är för dig.

Be Sociable, Share!