Tre frågor till Ellinor Persson

RealStars tre frågor går nu till Ellinor Persson.  Hon är programledare, tv-journalist och moderator.  Ett bekant ansikte som ger oss nya vinklingar:)

1- Vad tycker du är viktigt i livet?

Massor av saker är viktiga i livet. Jag tänker på familjen som är otroligt viktig för mig då den ger mig kärleken. Barnen ger mig kärlek och hjälper mig att fånga dagen ”Carpe Diem”. Det är otroligt viktigt för mig. Fångar man inte dagen – och bara tänker framåt – så går man miste om så mycket.

2- Vad skulle du vilja se mer av i samhället?

Jag skulle vilja se mer modiga människor. Jag tror inte att det är värderingar det är fel på utan att fler människor skulle stå upp för dem och vågar visa dem utåt.

3- Har “Fair Sex” som begrepp den plats den förtjänar i samhället och vilka viktiga utmaningar ser du är kopplade till det?

Nej, frågan har inte tillräckligt med uppmärksamhet. Frågan om Fair Sex måste lyftas fram ända till sista problemet är löst. Tror att det finns undangömd Unfair sex som vi inte talar om. Unfair Sex är ett stort problem som i sin tur skapar felaktiga värderingar. Det krävs modiga människor som ni som driver de här frågorna. Utmaningen på sikt är inte att få med människor att jobba för Fair Sex utan att få människor att leva med Fair Sex. Problemet ligger djupt och det handlar om grundvärderingar för att respektera varandra.

Har du några favoritlegwear?

Jag föredrar utan fot – leggings – eftersom jag har långa ben. Det kan gärna vara starka, glada färger.

Läs mer på om Ellinor.

Be Sociable, Share!